Мисионерската и doggy style са любими на мъжете

Колко често мастурбира
Проучване от 2010 г. разкрива, че една четвърт от необвързаните мъже на възраст между 18 и 24 години (и 14% от обвързаните на същата възраст) казват, че мастурбират четири или повече пъти седмично. Около една трета от мъжете на възраст между 25 и 29 години казват същото.

Брой партньори
Центровете за контрол и превенция на заболяванията в САЩ разкриват, че средния брой сексуални партньори при мъжете на възраст между 15 и 19 години са около 2; мъжете от 20 до 24 са били с четирима души, а мъжете между 25 и 44 са имали средно шест партньора.

Направете рестарт на сексуалния живот

Любимата му поза
Средностатистическият мъж се оказва не толкова странен и интересен, колкото повечето жени смятат. Изследванията показват, че любимите пози на мъжете са две: мисионерската (27%) и doggy style (24%).

Секс играчки
Повече от 80% от момчетата смятат, че вибраторите помагат на жените да достигнат кулминация, 30% казват, че сексуалните играчки са смущаващи, а 35% смятат, че жените могат да станат твърде зависими от тях.

Несигурност
Дори и момчетата със среден размер на пениса може да се чувстват несигурни относно размера си. Оказва се, че само 35% от мъжете смятат, че размерът на техния пенис е достатъчно голям.

Анален секс
44% от всички мъжете са опитвали поне веднъж анален секс с жена. Но колко момчета го правят редовно? На въпроса дали са се занимавали с анален секс през последните 90 дни, 6% от мъжете на възраст от 18 до 24 години, 16% от мъжете на възраст между 25 и 29 години, а 14% от мъжете на възраст между 30 и 39 години са казали “да”.

Разпознайте егоиста, преди да ви е съсипал живота

Лъжлив оргазъм
Жените не са единствените майсторки на фалшивия оргазъм. Една четвърт от мъжете също им се е случвало да имитират оргазъм.

Виагра
Проучване в The Journal of Sexual Medicine показва, че 22% от здравите мъже под 30-годишна възраст съобщават, че приемат лекарства, които да подпомогнат ерекцията им.