Любимите секс пози на жените

Скъпи мъже, ако държите да доставите удоволствие на дамата до себе си, недейте да наблягате толкова на мисионерската поза!

Оказва се, че класиката в секса не е сред любимите на жените. Тази година, списание Men’s Health проведе анкета сред над 1000 жени, като всяка е трябвало да посочи любимите си три пози от общо 11. Изненадващо или не, добрата стара мисионерска се озовала на последно място.

А това са четирите най-предпочитани пози:

1. С лице един към друг: 48% от анкетираните жени са посочили тази поза като една от трите си най-любими. Причината е, че в тази позиция дамите контролират темпото и дълбочината на проникването, докато половинките им имат премиум достъп до бюста им (надяваме се, възползвайки се от него!).

2. С крака на раменете му:
32% от анкетираните жени са посочили тази поза като една от трите си най-любими. Обяснението е, че когато краката са притиснати към гърдите, вагината се скъсява и така дамите усещат тласъците на партньора си по-дълбоко. При тази поза мъжът има и по-добър достъп до G-точката.

3. По корем, с възглавница под дупето:31% от участничките са посочили тази поза като една от трите си най-любими. Причината е, че когато дупето е повдигнато леко, а бедрата са събрани и притиснати едно в друго, усещаме по-плътно движенията на партьора си.

4. Той е прав, а тя лежи по гръб:30% от дамите са посочили тази поза като една от трите си най-любими. Тази поза на практика се доближава до номер 2. Но тук допълнителният бонус е, че мъжът може да достигне клитора с ръка и да уважи половинката си с двойна стимулация.

За още интересни новини и съвети, не пропускайте да последвате MissBloom във Фейсбук.