Какво е усещането за мъжете при различните пози в секса

“Обърната ездачка”
“Комбинира гледката от кучешката поза с дълбочината на това момичето да е отгоре! Какво може да се обърка? Членът ми, например. Той просто не е толкова гъвкав. Окей, наслаждавам се на позата, когато всичко става бавно и нежно, но колко нежно може да бъде едно момиче, ако е избрала тази поза?” – С. Дж. 
“Нямам много опит с тази. Гледката е страхотна, нещо различно е, което прави усещането още по-горещо. Вероятно причината да не си падам много по нея е, че не съм бил с жена, която да е добра в тази поза. Дано това се промени!” – А. К. 
“Не съм фен. Ако прекалено се амбицира се притеснявам за собственото ми достойнство! Може да се наложи да ходя в спешното, ако не прецени правилно нещата и нещо се случи. Всеки път, когато си представя пениса ми счупен, възбудата ми изчезва.” – Н. З. 
“Малко по-сложно е, от това момичето да е отгоре. Харесва ми, че ръцете и са свободни. Не е всеобщ фаворит, но и двамата можете да се погрижите за това да свършите едновременно.” – К. А. 

Стоп! Нещата, които казват, че той не е за вас

“Лъжички”
“Чудесно е, ако държите на интимността. Когато цялото ѝ тяло е притиснато към теб, наистина е горещо!” – С. Дж. 

“Сигурно може да се прави качествен секс в тази поза, но аз честно казано не съм го правил често. Не си падам и по гушкането по този начин, ако трябва да съм честен.” – A. К. 
“Къде е опората? Не можеш да се оттласнеш от нищо, затова не бих могъл да изкарам много в тази поза.” – Н. З. 
“Чудесно е, защото дълго време мога да я възбуждам по този начин, ръцете и устните ми са свободни за тялото ѝ. Използвам я като за след предиграта и преди основното действие. ” – К. А.  
Най-известните митове за секса, произлизащи от филмите