Има ли значение размерът?

Няма какво да се лъжем. Размерът има значение!

Дали достойнството на мъжа ще е малко или пък много голямо, все ще има неудобства в леглото. Има обаче няколко трика и пози, които ще ви спасят от неудобната ситуация.

Да речем, че сте попаднали на господин, който няма с какво толкова да се похвали в слиповете си, ето защо ви съветваме да сте наясно как да си доставите максимално удоволствие, а не да оставяте това на неговите грижи. Има опасност той да не е напълно наясно.

Задължително си поискайте малко повече любовна игра, за да бъдете достатъчно добре възбудена. Дори да не ви харесва много-много, поне трябва да сте подготвена за същинската част.

Споделете на човека срещу вас и, че обичате да бъдете стимулирана с ръка, език или дори с някоя секс играчка. Повярвайте ни, може и да ви дотрябва по някое време! Хубаво ще е да имате и някоя възглавница насреща. Тя ще е перфектният “помощник” за някои пози. Например за обикновената мисионерска, сложете възглавницата под таза, за да го повдигнете и така проникването ще бъде по-пълноценно.
Можете да изберете поза, при която сте легнала по гръб, а краката ви са на врата му. Друг добър вариант е той да е седнал на ръба на леглото, а вие да седнете върху него. Така най-добре ще контролирате проникването и темпото.
Друг вариант е любимата на повечето мъже кучешка поза. Няма защо да ви я описваме. Сигурни сме, че си я знаете отлично! На последно място (но не и по важност!) и т. нар. поза “змия”. При нея жената е по корем, изпънати и събрани крака. Мъжът е върху нея, като коленете му са от двете страни на тялото й. Може отново да сложите възглавница под таза, за да е по-лесно проникването. И воала, удоволствието е гарантирано!
10 неща, които мъжете не ви казват
Какви навици трябва да имат мъжете преди брака
5 знака, че сте в токсична връзка
10 мита за секса, на които да не вярвате