Дали не е време да сложим край на връзката?

3. Имате ли сигурност

Макар да мислите, че сигурността е точно това, което ви трябва в една връзка, психолозите са единодушни – трябва малко мистерия. “Всяка двойка иска стабилност и да се чувства сигурна, но спонтанността и вълнението са факторите, които поддържат една връзка здрава”, казват те. Ако този момент ви липсва, то явно нещата куцат.

4. Напразни обещания

Случвало ли ви се е партньорът ви да ви обещава, че ще купи хляб/ще измие чиниите/ще ви вземе от работа, а винаги да го отлага или пък да забравя?! Ако отговорът е “Да” и това се случва доста често, запитайте се дали няма по-сериозна причина, за да отказва да ви е в помощ. Поговорете и ако няма промяна, то решете дали да не продължите сами напред.

5. Перфектният партньор

Променяли ли сте се заради половинката си?! Да бъдете по-добра домакиня, по-добра любовница и по-добра приятелка?! А той старае ли се по същия начин за вас?! Ако партньорът ви е загрижен за вас, купува ви любимите бисквити, помага ви вкъщи и показва със малки жестове, че държи на вас, то вие сте истинска късметлийка. Ако обаче това липсва, замислете се дали трябва да продължите тази връзка.

Снимка: Pinterest