3 от най-добрите секс техники от Изтока

Експертката по сексуални въпроси д-р Сандра Скентлинг разкри някои древни секс съвети, взети назаем от Далечния Изток.

Ето какъв урок по сексуална история ни даде специалистката:

Заключваща целувка

Това е техника от Кама Сутра, в която езиците играят танго. Имитира проникване. За да я направите, залепете устните си плътно към устните на мъжа и бавно, меко вкарвайте и изкарвайте езика, точно като движенията на тласъци на пениса. Докосвайте езика му, зъбите и небцето. 
Точно както при секса, целуването може да променя интензитета и от по-силно да преминава към по-леко движение. След това нека мъжът да започне същото движение. Сменяйте се за няколко минути преди да “отключите” целувката и да опишете очертанията на устните му с езика си.


Екстаз с две ръце

От тантрическите традиции на Индия преди около 7000 години. Чрез масаж може да стопите напрежението в областта на таза му и той да изпита невероятно силен оргазъм. Започнете като помолите любимия си да легне по гръб. Нека да разтвори леко краката. 
Намажете ръцете си с малко лубрикант и свийте в юмрук като палецът ви трябва да е отгоре. Използвайки плоската част на показалеца и средните пръсти в частта между първото и второто кокалче на пръстите, масажирайте перинеума. 
Докато масажирате с една ръка, с другата правете погалващи движения на пениса от основата до върха. Трябва да движите и двете си ръце с еднаква скорост. Комбинацията ще създаде тръпнещо усещане нагоре по таза му.

Техника “pompoir”

Древната практика се предполага, че произхожда от Азия. Името ѝ има общо с френската дума за “помпа”, защото вие буквално правите помпащи движения с PC мускулите (тазовите мускули). В Япония гейшите тренирали тези мускули като поставяли нефритени топки с диаметър 2,5 см във вагината си и се опитвали да ги задържат.
Използвайте тези мускули да стягате и отпускате “хватката” около пениса на партньора си, докато той влиза и излиза от вас на тласъци. Можете да правите тези помпащи движения и докато той ви прави орална любов. Не е нужно да ги правите бързо. Удоволствието идва не от скоростта, а от силата на тези мускули.

Материала изготви: Мария Димитрова

Топ съвети за по-силен оргазъм
Науката за секса: най-добра поза, топ афродизиак и още
Какво научихме за живота от хората в Хавай
Топ съвети за млади майки