Кейт Мидълтън: “Искам децата ми да си спомнят малките моменти заедно”

“Искам децата ми да си спомнят малките моменти заедно, когато пораснат”, каза Кейт Мидълтън в едно от редките си интервюта.

Херцогинята сподели, че е имала много щастливо детство. Тя, сестра й Пипа и брат й Джеймс получавали голяма подкрепа от родителите си.

“Сега оценявам толкова много саможертвата им и това колко посветени бяха на нас, децата”, сподели Кейт в подкаста Happy Mom, Happy Baby.

“Животът днес е станал толкова натоварен и толкова обсебващ, че нещо съвсем малко, като това да гледате заедно огъня в камината в дъждовен ден може да донесе толкова много радост”.

“Когато децата ми пораснат, не искам да си спомнят как сме стояли да пишем домашни през уикенда. Искам да си спомнят моментите, в които сме излизали на къмпинг, за да запалим огън и да си опечем наденица”, казва Кейт Мидълтън. Тя сподели и че се чувства най-щастлива, когато цялото семейство е на разходка сред природата в провинцията.

Кейт Мидълтън се хвана на работа на село, но само за ден

Един от важните съвети на Кейт към майките беше да не се опитват да се справят с всичко сами.

“Колкото повече любящи възрастни има в живота на едно дете, толкова по-добре. Всички ние имаме добри и лоши дни и когато имаш лош ден, за детето е по-добре да има още някой възрастен, който да му обърне внимание”.

Коледните визии на Кейт Мидълтън през годините

Hero SliderPopular