Ана Уинтур и нейните 5 ключови съвета за кариерата

Желязната лейди на модната индустрия Ана Уинтур дава своите 5 съвета за успех в кариерата, които могат да бъдат приложени към всяка професия.

Ето ги и тях.

Първо се научете от професионалистите. Нормално е да работите под ръководство.

“Единственото нещо, което малко ме притеснява в това да започнеш собствен бизнес веднага след училище, не е, че са много тези, които успяват.”

Мислете за дългосрочните си цели

“В днешния свят е възможно да станете известни мигновено, без значение дали е чрез Instagram или която и да е друга платформа, но е много трудно да останете успешни финансово в дългосрочен план.”

Вашата личност и представяне имат значение. Много.

“В днешния свят трябва да общувате. Не може наистина да бъдете трудна, срамежлива личност, която не е способна да погледне друг в очите. Трябва да можете да презентирате добре себе си. Трябва да знаете как да говорите за идеите си, за фокуса, за това, в което вярвате. Ако вие самите нямате страст към това, което правите, как искате вашата аудитория да има такава?”

Започнете работа, дори и да не е това, за което мечтаете

“Идете и си намерете работа. Без значение дали като дизайнер или ще работите в ресторант и след това ще правите вашето нещо в личното си време. Това е реалността. В крайна сметка, това ще е от полза за вас и за много други хора.”

Трябва да имате ментор

“Важно е да имате някого с когото да разговаряте и обсъждате всичко, да споделяте идеи.”

Тайните на Рейчъл Зоуи за успешна кариера
Как да приемаме критиката на работното място
Научи ме на изкуството на малките крачки
Какво каза Мерилин: вдъхновяващи цитати от една секс богиня
10 вдъхновяващи цитата от Одри Хепбърн