Защо трябва да харесвате малките си гърди

Не бързайте да се оплаквате от незадоволителните размери на бюста си и да гледате със завист към изпълнените обеми на сутиена на приятелките ви. Има с какво да се гордеете заради малките си гърди.

На какво се радват повече жените с малки гърди?

Изпитват повече удовлетворение в леглото

Независимо от порно моделите, малките гърди имат голямо предимство влеглото. Учените от Виенския университет са установили, че големите гърди са с 24% по-малко чувствителни в сравнение с малките. По-малкото телесни мазнини в малките гърди прави стимулирането им по-лесно.

Помагат да изглеждате по-млади

С възрастта големият бюст се отпуска, а малкият запазва формата си максимално близо до тази в младостта.

Още веднъж – нямате проблемите на големите гърди

Първо, тежестта е по-малка и не причинява увисване. И второ, имате възможност да не носите сутиен. Според някои изследвания самото носене на сутиен провокира отпускане на бюста.

Стегнете гърдите с 5 лесни упражнения 

Нямате проблеми с дрехите

Знаете ли какво е някоя от ризите ви да не може да се закопчее на гърдите ви?! Или да сте размер S, но заради големия си бюст да избирате постоянно размер M, а дори и L? Не, не знаете, защото нямате такива проблеми.

Харесвате се на финансово самоуверени мъже

Според психолозите, големите гърди се харесват на мъже, които са финансово нестабилни или бедни, даже и повърхностни. А богатите мъже със самочувствие не обръщат внимание на големия бюст.

Имате хубава осанка

Жените с големи гърди често страдат от болки в гърба и лоша поза. Невероятно е, но за някои жени големият бюст добавя поне 6 кг към теглото им.

Може да носите всякакъв сутиен

Спортен, с потник, бриджитка, бандо или пък без сутиен – колко е хубаво да имате такъв избор!

5 навика, които саботират стегнатите гърди

В добра компания сте

Жените с големи гърди често са известни преди всичко с бюста си. Но само си представете Кейт Мос, Камерън Диаз, Мила Кунис, Оливия Уайлд, Гуинет Полтроу – ако имаха големи гърди, дали щяха да са с тази слава?