Уроците за живота, които научихме от Бионсе

Феновете чакаха с нетърпение автобиографичния филм на Бионсе “Life Is But A Dream”. Ето на какво учи мегазвездата чрез личните си преживявания, споделени в него. 

Животът на изпълнителката с легендарен глас и световна известност е мечта за милиони. Може би по тази причина Бионсе даде възможност на почитателите си да надникнат във всекидневието й и да я опознаят по-добре, както и да я видят в ролята на майка, докато се грижи за дъщеричката си Блу Айви.

Виж кои уроци за живота си взехме от филма на Бионсе:

1. Трябва да се научиш да поставяш граници, когато се налага

В началото на филма, Бионсе разказва за трудното решение, което е взела да прекъсне професионалните отношения с баща си Матю Ноулс през 2011. “Имах нужда от баща си само в ролята му на мой татко. Трябваше да сложа край на професионалните ни отношения.” Въпреки че временно това създаде напрежение между тях, в крайна сметка се оказа за добро. Ако имаш нужда от повече пространство в отношенията си с някой – кажи му го.

2. Позволи на другите хора от време на време да виждат твоята уязвимост

Отстрани животът й изглежда бляскав, но в един момент Бионсе решава, че е изморена от преструване, че винаги всичко е наред. Както тя споделя във филма: “Ако се чувствам изплашена, вече не го крия.” Да позволиш на околните да видят недостатъците и съмненията ти не е слабост, това те прави човек.”

3. Няма по-добра терапия за тъгата от това да си изслушана и разбрана от друга жена

Бионсе за силата и смисъла на женското приятелство: “Обичам съпруга си, но нищо не може да се сравни с разговора с жена, която те разбира. Тези моменти ми помагат да израстна толкова много.” Съгласни сме.

4. Жените носят отговорността да покрепят другите жени

Бионсе: “Трудно е да си жена във все още мъжки свят. Имаме нужда да се подкрепяме една друга. Всички ние си имаме някакви проблеми, които трябва да разрешим и изпитваме несигурност понякога. Точно тогава имаме нужда една от друга.”

Виж още на стр. ii