Най-големите грешки по време на шопинг

Шопингът е едно от приятните развлечения за нас, жените, а понякога е и най-голямото ни наказание.

Става дума за случаите, в които сме се разделили с немалка сума пари, а изобщо не знаем за какво ни е придобивката. Рокля, която ни е малка, обувки, които няма къде да сложим, чанта, която струва една камара пари, но сме си я купили само за да си оправим настроението…

Накратко, шопинг гафове стават често, а ни струват ценно време и пари. Хубавото е, че има как да си го спестим. Тук ще изброим най-честите грешки на жените при пазаруване – пазете се от тях и ще се уверите, че винаги ще правите точни попадения:

Харчите големи суми пари импулсивно

Всички знаем какво е да ти се иска да похарчиш някой лев след кошмарен ден на работа. В такива моменти е човешко да си кушиш нещо дребно. Но недейте да инвестирате в по-големи покупки, само за да се разтоварите от моментно напрежение.

Направете го като французойките с този моден starter pack

Ходите на шопинг с приятелки

Може да е забавно, но не е добра стратегия. С приятелките може да си бърборим приятно, но ни разсейват и освен това мнението им ни повлиява в избора, а това понякога води до кофти покупки. Когато целта ви е просто разходка и раздумка, излезте с приятелка. Но ако искате да си купите нешо, което ще бъде добре обмислено и ще пасва точно на вашия личен стил, излезте соло.

Бързате да отрежете етикетите

“Преспете” си новите покупки една нощ, или повече. Често една дреха или аксесоар ни грабват окото в магазина, но у дома се оказва, че ни е трудно да ги комбинираме, или че не са точният размер. При всяко положение не бързайте да късате етикетите и ако след няколко дни ви мъчи съмнение дали това е вашето нещо, връщайте смело. Няма никакъв смисъл от това да сте похарчили пари за нещо компромисно.

Купувате най-евтините обувки

Струва си да бъдем разумни и да търсим изгодните оферти. Специално по отношение на обувките обаче ви съветваме да не пестите до крайност. Най-евтиният чифт обувки обикновено е с ниско качество и няма нито да ви бъде удобен, нито да изглежда добре. Обувките са толкова важна част от аутфита, че винаги е добро решение за тях да платим малко повече. Дори ако отгоре сме с тениска за 5 лв., с хубави обувки от естествена кожа ще изглеждаме добре.

Спокойно можем да живеем с 5 чифта обувки

Hero SliderPopular