Какво издава формата на устните за характера на човек

Много психолози смятат, че формата на устните носи важна информация за темперамента и характера на човек.

Те са една от най-красноречивите черти на лицето. С тях говорим, което привлича огромно внимание към тази зона. Устните, разбира се, въздействат силно и на еротично ниво.

Ето какво можете да научите за един човек от тях.

Пухкави устни:


Пухкави устни имат грижовните и състрадателни хора. Те са смятани за най-добрите родители. В стресова ситуация, първо мислят за другите, а след това за себе си.

По-плътна горна устна:


Хората с по-плътна горна устна обичат драмата. Те обичат живота, обичат да обичат, емоционални са и им е приятно да привличат вниманието.

По-плътна долна устна:


С по-плътна долна устна са хедонистите. Леко склонни са да мързелуват, а най-много от всичко мразят да работят плътно от 9 до 6. Обичат да си поспиват и да си угаждат, освен това са много чувствени.

“Нормални” устни:


Хората със симетрични, нормално изглеждащи устни са разумни и уравновесени. Умеят да изслушват другите, приемат критиката без да драматизират. Уважават чуждото мнение.

Тънки устни:


Тънките устни са типични за единаците. Тяхната сила е в това, че разчитат само на себе си и не се паникьосват, когато трябва самостоятелно да решат и най-сложния проблем. Тези хора са сами, но не са самотни – просто така им харесва.

Много тънка горна устна:

С много по-тънка горна устна са родените лидери. Хората с такива черти се отличават с безкрайна амбиция. Притежават огромна енергия и са обречени на успех.

Още:
Дали е престанал да ви обича? Сексът го издава
10 вдъхновяващи истини за всяка жена