Един начин да сте супер секси

Ако искате да изглеждате секси и се чудите дали да го направите като облечете къса пола или пък дълбоко деколте, не се мъчете. Експертите са единодушни, че не това, което носим ни прави привлекателни.

Всеки, който е гледал култовия сериал “Как се запознах с майка ви” знае, че Барни Стинсън има много теории, особено за жените. В един епизод например, той описва “ефекта на мажоретките”: жени, които не са с визия на някой от Ангелите на Victoria’s Secret изглеждат по-привлекателни, когато са в група.

Оказва се обаче, че Барни има право. Хората наистина изглеждат по-привлекателни, когато са част от група, а не сами. Това сочи и ново проучване, публикувано в списание Psychological Science.

Това изследване всъщност е вдъхновено именно от теорията на Барни Стинсън. Изследователи от Университета в Калифорния, Сан Диего, са показали на 139 студенти (мъже и жени) 100 снимки. Те трябвало да ги разгледат и да преценят привлекателността на хората, които били или сами, или в група. И се оказало, че Барни е бил прав.

Откровено и лично: съвети за връзките от една 98-годишна жена
Как да разберем дали е време да сложим край на връзката?