Джанет Джаксън и нейният трик за повече самочувствие

На 52-годишна възраст Джанет Джаксън изглежда повече от феноменално. Но всички сме свидетели на нейните йо-йо колебания в теглото, които са стигали до 30 кг.

Заради това Джанет цял живот страда от депресия и ниско самочувствие.

Поп иконата е категорична, че дълги години не може да понася тялото си, страда от тежка депресия и се научава да обича извивките си едва след 30-тата си година. Днес, всичко това е зад гърба й. След десетилетия на критики към външния й вид Джанет Джаксън се чувства по-уверена отвсякога в кожата си.

“До голяма степен това дойде заради с опита, възрастта и осъзнаването, че няма само едно нещо, което заслужава да бъде смятано за красиво. Красотата съществува във всякакви форми, размери и цветове”, споделя изпълнителката пред сп. InStyle.

Джанет, това ти ли си? Певицата показа удивителната си форма

Тя открива и своя начин да заобича визията си и да увеличи самочувствието си. Част от терапията й е всеки ден да търси в тялото си нещо, което да хареса. Началото обаче това е изключително трудно. Но тя не се отказва. “От начало не намирах нищо. Когато погледнех в огледалото, започвах да плача. Но започнах да харесвам част от гърба си, а оттам преоткрих и още. А после най-накрая осъзнах, че все пак усмивката ми не е толкова лоша. Мислех си, че изглеждах като Жокера, защото беше толкова голяма.”

Джанет Джексън се стопи с 35 кг

Днес Джаксън казва, се чувства най-красива в компанията на детето си, “заради подаръка, който Бог ми е дал, и това, че ми позволи да го получа на тази възраст.”

Джанет: С Майкъл цял живот страдахме от депресия

Hero Slider