Досадните приятели, които всички имаме във Фейсбук

“Чистили” ли сте си скоро списъка с приятели във фейсбук?

Наред с тези, които не помните как са се озовали там, хващаме се на бас, че имате и такива, които спокойно можем да наречем клишета. Познаваме си ги до болка и все пак четем безумните им статуси.

Да видим колко от тези характерни за света на фейсбук типажи имате сред своите приятели.

Фитнес маниакът

Прекалено зает е със себе си. Селфитата от фитнеса, където се мяркат само плочките на корема му, са любимото му занимание. А най-важната информация на света, с която трябва да ви залива непрекъснато е колко вредни са въглехидратите и как всъщност трябва да изяждате цяла крава всеки ден.

Спортният запалянко

Толкова е запален по спорта, че ако следите постовете му ще сте наясно кой какво кога и къде е спечелил във всеки един миг от живота си. А победителите винаги “сме ние”, макар и той самият да не се е помръднал от дивана.

Търсещият любов(на грешни места)

Със сигурност познавате този човек, свързани сте с него. А може дори да сте вие. Излиза с хора, които винаги среща на неподходящите места, а после се чуди защо не се е получило. И всеки следващ е човекът с главно “Ч”…за някоя и друга среща.

Религиозният

Ще го видите да поства неща като “Споделете, ако не се страхувате да признаете, че вярвате в Бог”. В повечето случаи никой не ги споделя, не защото се страхува, а защото не вярва.

Неграмотният

Пише ли, пише…и нищо не му се разбира. Правописът и граматиката му куцат ужасно и си е истинско мъчение да разберете какво е искал да каже. По-добре не си правете труда да го четете.

Лудата по котките дама

Тя просто обича котки и това си е. Всичко е в котки – профилната снимка, корицата, постовете. Накъдето и да погледнете – котки. Това е и всичко, което я вълнува, а най-вероятно си говори най-много с котките.

Месоядният

Той обича да си похапва, а най-много обича да си похапва пържоли и всичко, расло на кокал и цвърчащо на скарата. Честичко си пуска снимки как мята шържоли на барбекюто, а рецептата му за салата е…пържоли и много пържоли.

Премиерът

Този човек обвинява премиера за всичко – от скъпия бензин до проблемите с ерекцията. И понеже той самият е дървеният философ, който знае всичко, най-добре би било той да застане начело на държавата.

Противникът на ГМО

И не само. Всъщност този тип е толкова вманиачен, че това или онова е пълно с токсини, че нонстоп ви залива с подписки против ГМО, пестицидите, токсините в пластмасите и каквото още се сетите.

Маниакалната майка

Тази дама е записала детето си на поне 20 извънкласни занимания и странни дейности, а нейните постове обикновено са как тя си лакира ноктите и си пие латето, докато детето е на урок по рисуване с акварелни бои.


10+1 неща, които да избягвате на всяка цена

Кошмарът на ранното ставане сутрин
7 неща, които правят една жена красива
По какво ще познаете силната жена