3 съвета как да бъдете по-решителни

Ще се сдобиете с екстремна доза решителност, ако следвате тези три съвета.

Подобрено самочувствие, динамични възгледи по отношение да хора и ситуации, гъвкавост, увереност в собствените възможности и решителност – все неща, които поне отчасти липсват на много хора. Да “поправиш” себе си не е лесно, но не е и невъзможно. Най-важно е да го искате.

А с тези няколко съвета ще направите крачка към това да сте по-решителна личност.

Обърнете внимание на езика на тялото

Голям процент от това, което казвате, всъщност се подразбира от езика на тялото ви. Обърнете внимание на жестовете си в различните ситуации от живота и съзнателно променяйте езика на тялото си, за да отговаря на посланието ви.

Контролирайте страховете си

Не се паникьосвайте. Съсредоточете се върху това, което трябва да направите, и как да постигнете спокойствие, за използвате правилно времето си. Изберете ли да станете по-решителна личност, ще се справите със страховете си.

Научете се да казвате “не”

Ако постоянното усилие да задоволите другите ви прави нещастни, време е да повишите самочувствието си и да се погрижите за себе си. Следващият път, когато някой ви помоли за услуга, не се впускайте непременно да му вършите работата. Просто кажете любезно, че за съжаление този път няма да можете да му помогнете.

Най-романтичните места в Гърция
Сияйна кожа само в 9 стъпки
Голямото събиране на ‘NSYNC