18 знака, че сте по-силни отколкото мислите

10. Не чакате утрешния ден

Знаете, че най-важният момент в този живот е настоящият. Ето защо вие изживявате всеки миг пълноценно и се радвате на малките неща така, сякаш ще ви е за последно.

11. Обожавате предизвикателствата

Всички трябва да признаем, че животът без предизвикателство би бил доста скучен. Но вие сте наясно с това и не се спирате пред нито едно предизвикателство.

12. Давате любов

Всички сме минали през трудни времена, през разбити колена, разбити сърца и разбити мечти… И най-силните между нас, са тези, които не спират да вярват в любовта и да дават от нея с цялата си душа.

13. Преодоляваме страховете си

Този момент може би е най-трудният, но вие осъзнавате, че страхът е просто един продукт, една форма на мисълта и го третирате като такъв. Постоянно се стремите да реорганизирате ума си и единственото нещо, от което да се страхувате, е самият страх.

14. Борите се за това, в което вярвате

Вие сте в хармония със себе си и се доверявате напълно на сърцето си. Когато нещо не ви харесва, вие винаги проявявате смелост да го изразите. Но и знаете кога да си замълчите!

15. Контролирате мислите си

Вие сте напълно уверени в себе си и вярвате, че вашите мисли са също толкова важни, колкото и всяко действие. Защото вярвате в енергията, която мисълта може да донесе.

16. Следвате сърцето си

Знаете, че сърцето е най-големият учител и сте достатъчно мъдри, за да го следвате, да следвате неговия порив и желания, без значение колко далеч ще стигнете. Ето защо и не съжалявате след това!

17. Никога не се отказвате

Както слънцето изгрява и залязва всеки ден, така и вие притежавате силата и смелостта да се изправяте след всяко падане. Защото знаете, че каквото и да се случи, нищо не е непоправимо.

18. Имате сили да се предадете

Ще дойде ден, когато сте изчерпали възможностите си, ставали сте и сте падали прекалено много пъти и най-накрая, когато се предадате на себе си и на сърцето си, ще знаете, че това е моментът, в който ще намерите нови сили, защото най-сетне в мир със себе си.

И помнете, че животът може да бъде едно прекрасно пътуване. Ние винаги се учим, развиваме се и растем с всеки изминал ден и неусетно ставаме все по-силни и когато се предадем, то ще бъде само за себе си и в този момент ще открием в себе си неизмерима сила и мир.