10 души, които всяка жена трябва да има в живота си

Всички имаме кръг от приятели, които винаги са на линия за всякакви забавления и приключения. Но когато се намирате в ситуация, в която имате нужда от помощ или съвет, на кого звъните първо?

Всяка жена трябва да има 10 типа приятели в живота си, вижте кои са те.

Най-добрата приятелка 

Често откриваме това приятелство в ранните детски години и в първите класове в училище, и оставаме близки с това момиче за цял живот. Най-добрата приятелка е тази, на която можете да разчитате за искрено мнение относно момчето, което ви къса нервите, роклята, която се двоумите дали да купите или плътния бретон, който се колебаете дали да си направите. И тъй като се познавате прекалено добре, тя няма да ви спести абсолютно нищо.

Човекът, който ви изслушва 

Без значение дали ще го намериш в лицето на сестра ви, колежка от работата или друга приятелка, тя е тази, която ще остане на телефона с часове, разнищвайки проблема до неговия корен, окуражавайки ви и слушайки всичките ви оплаквания. Това приятелство е като отдушник за всички проблеми, но трябва да внимавате да отвръщате със същото, когато тя има нужда. 
Мотиваторът
Когато се чувствате депресирани и нямате настроение, тази приятелка е човекът, който ще ви накара ди си обуете най-тесните дънки и най-високите обувки, и да излезете с нея на бар. Когато ви е скучно, тя идва с предложение за някоя лудория или просто заедно гледате забавна комедия. 
Рок звездата




Всички имаме нужда от приятелка, който ни вдъхновява. Без значение дали ѝ се възхищаваме, защото има успешна кариера, умна е или е свалила над 10 килограма. Още от ранна детска възраст приятелите ни помагат да се превърнем в човека, който сме сега. Подражаваме на жените, които уважаваме и на които се възхищаваме, заради характера им или постиженията им. 
Приятелката на бързо набиране 
На нея можете да се обадите дори в 3 през нощта, ако сте спукали гума или се намирате в друга спешна ситуация. Дори да не сте говорили с месеци, това обикновено е човек, с който сте преминали през много неща и имате по-специално приятелство, което ви прави повече семейство, отколкото приятелки. Това е човек, на който напълно можете да разчитате и който ще е до вас по време на всякакви трудни периоди от живота ви, но и по време на щастливите такива. 
Още на стр. ii