Лятото на… Рая от Eden

Преди няколко месеца за пръв път те срещнахме с Рая, когато тя ни показа кои са нейните любими обувки за пролетта. Сега решихме да я попитаме какво има в гардероба ѝ това лято. 

Рая води блога си от три години и сама го описва като “дневник на дрехите които нося и различните комбинации, които правя”. Още споделя: “Честно казано не мисля, че да си блогър е кой знае какво, но е страхотно начало за млади момичета и момчета, които искат да навлязат в света на модата. Разбира се, ако влагаш повече мисъл и старание това се превръща в професия за някои. Все повече са хората в България, които поемат този риск да покажат на какво са способни и се радвам, че не остават незабелязани.

Как изглежда лятото през нейните очи?

Това лято няма да е много шарено за мен, при чантите и аксесоарите държа на доброто старо черно. Чантата в ляво е от ZARA и е най-удобната чанта, която някога съм имала. Побира много повече отколкото изглежда отвън и отива на всичко, а до нея е моя любим и не толкова истински Chanel. Очилата са от H&M, а кафявите са Betsey Johnson. Кутията за очила е от Parfois. 
Бижутата ми за лятото не са много различни от обичайното. Обичам много камъни, злато и малко сребро. Колието с името ми е задължително винаги на врата ми, както и пръстен от майка ми, останалото наслагвам в зависимост от настроението. 
Наскоро намерих страхотни обеци във формата на листо от H&M, златни и със зелени камъни по тях. Перфектни са за лятото, защото поради горещината ходя с вързана коса и обиците са готин акцент. Също обичам двойните пръстени от H&M и I am, и двата са с готини камъни и когато ги нося не е нужно да слагам никакво друго бижу. А часовникът не работи, но има сантиментална стойност и обичам да го нося. 

Гривните са винтидж, намерени между бижутата на майка ми, колието с череп е от Angelili, пръстени, колие и обици от H&M, обици с триъгълници от Flying Tiger, колиета Swarovski, колие с камък от Beadies Amsterdam. 
Още на стр. ii