Истински ли е?

След последния клип на латино дивата Дженифър Лопес First Love, решихме да си доставим още една порция от горещия Дейвид Ганди.

Чаровникът с пронизващия син поглед е един от най-известните и високоплатени модели в света. Той става популярен с белия минибански, който носи в реклама на Dolce&Gabbana.

Макар да притежава типичен италиански стил и излъчване, Ганди всъщност е англичанин. Роден през 1980 г. в Есекс. Мечтата му е да стане ветеринарен лекар, но за щастие на дамите, съдбата го отвежда на модния подиум. Освен това Дейвид завършва маркетинг и пише за спортни коли – страст, която го владее и до днес.
Високият 188 сантиметра Дейвид е избиран да разхожда на котешката пътечка не само спортни и елегантни облекла, но и… бельо. Факт, от който признаваме си, сме страшно доволни!

И не само, че има впечатляваща кариера на модел, но Дейвид може да се похвали и с личен блог в модната библия Vogue, както и с рубрика в престижното мъжко списание GQ, където пише за автомобили и тества най-новите лъскави возила.