Борислав Петров се снима в новия “300”

Във втората част на епичния екшън 300 ще видим българския атлет и фитнес модел Борислав Петров.

Боби, който е бивш състезател по плуване, взел участие в холивудската лента миналата година. На кастингите попада съвсем случайно, след като негова приятелка упорито го убеждава да се яви.

Заедно с Боби, друг наш фитнес модел и инструктор – Слави Горанчовски – също е бил сред избраните за снимките в екшъна.

Съливан Стейпълтън очарова с чувство за хумор

Снимките в студиата “Ню Бояна” започват в началото на юли 2012 и продължават до късната есен, след което материалът е изпратен в Лондон за монтаж, разказва Борислав. 300: Rise of an Empire ще е на екран идната пролет, като в него участват звезди като Родриго Санторо, Ева Грийн, Лена Хийди и Съливан Стейпълтън. 
“Атмосферата на снимачната площадка беше страхотна. Ходихме със страхотен кеф на работа” – казва Борислав. Най-приятни впечатление обаче има от Съливан Стейпълтън, който играе главната роля в екшъна и който непрекъснато погаждал шеги на всички от екипа.

От плувния басейн до Холивуд

Това, което дава шанс на Борислав бързо да впечатли продуцентите, е солидната физическа подготовка. Боби е завършил Националната спортна академия със специалност плуване и има зад гърба си над 10 републикански титли в дисциплините 100 и 200 м бруст. През годините се занимава активно с фитнес, а от три години – с муай тай. А миналата година дори е един от участниците на Joe Weider’s “Mr Olympia” в Лас Вегас (Muscle and Fitness Magazine Model Search). 

 
С Рони Колман
Любопитен факт е, че вече 16 години Борислав съвместява страстта си към спорта с професията на… застрахователен брокер. 

Прочетете блиц интервю с Борислав на стр. ii