Звезди-Мода-Здраве-Психология: Най-доброто от Miss Bloom

Наградите Златен глобус, тенденциите във връхните дрехи, съвети за лесно отслабване, вдъхновяващи звездни истории за преодоляване на големи предизвикателства и намиране на пътя към щастието, както и идеи как ти самата да си по-креативна… Направи си една вкусна гореща напитка и релаксирай съботно-неделно с лаптопа в скута и една очарователна доза Miss Bloom!

Разбира се, започваме със събитието на седмицата – наградите Златен глобус. Цялата седмица беше наситена със звездни емоции покрай церемонията. Ако не си успяла да я гледаш, не се притеснявай – ние сме подбрали най-интересните моменти от нея като това кой каква награда е получил и кои са най-запомнящите се тоалети и прически.

Пренасяме се от червения килим на…ски пистата. Виж тук най-новите трендове в ски модата, за да намериш удобни и красиви ски екипи и да си модерна дори и в планината.

А какво яке да носиш, когато излизаш в града, за да си в крачка с тенденциите в стрийт стила на забързаната градска жена? Парката се превърна в любима връхна дреха за зимата – на звездите включително. Виж тук с какво можеш да я комбинираш.

Обувките са твоята страст? Ето едно любопитно творение на лондонска архитектка. Сама прецени дали ще забравиш за удобството, обувайки такива обувки в името на оригиналността.

Ето и вдъхновяващите и изключително откровени истории на актрисите Дрю Баримор и Кристина Апългейт за това как са преодолели трудностите в живота си досега и какво ги прави щастливи днес.

И накрая виж кои храни имат пристрастяващ ефект и затова колкото по-рано си докажеш, че имаш силна воля и ги спреш, толкова по-добре. Здравето и фигурата ти определено ще ти бъдат благодарни.

Ако сме те вдъхновили с идеи как да обновиш визията си и живота си, виж ето тук още няколко сладки, но ефективни идейки за това как да разчупиш рамките на мисленето си и да бъдеш по-креативна.

Miss Bloom ти пожелава спокоен и усмихнат уикенд!

Снимки: Profimedia

Виж още:
“Ако любовта можеше да мисли”
Край с дългите нокти!
Първите в света овлажняващи дънки
100 неща представиха Йоанна и Лео