Животински принтове и велур при аксесоарите

Вече ви представихме горещите тенденции при облеклата през идния сезон, затова сега ще обърнем внимание на аксесоарите. 

Обувките и чантите, представени на ревютата на големите дизайнери, следват тенденциите и на облеклата. Животинските принтове преобладават, а цветове като синьо, черно и бяло имат доста силно присъствие. 



Fendi, Phillip Lim, Fendi, Christian Louboutin 



Burberry, Giorgio Armani, Gianvito Rossi
Завръщане правят обувките с много дебели токове. Тази тенденция се наблюдава дори и при сандали, а за ботушите е силно характерна. Срещат се и токове, украсени с капси или камъни. 
При стилето обувките заоблените форми отстъпват на острите върхове. Предпочитаната от много дизайнери материя е велур, но от Fendi използват дори кожа с косъм. 
Phillip Lim, Prada, Fendi
Fendi, Michael Kors, Phillip Lim

Съмняваме се, че големите чанти скоро ще излязат от мода. Уникално удобни за градска среда и с толкова много разнообразни модели – надали ще се уморим от тях! Тук принтовете са вдъхновени от змийските шарки и африканската савана. Изчистените модели пък следват класическите цветове на есента – бежово, монохром, бордо. 

Marchesa, Alexander McQueen, Christian Louboutin
Клъчовете на есента впечатляват с богата си украса! Независимо дали става дума за камъни, капси, брокати, метални детайли, максимата е една – пищно. Със сигурно тази малка чанта ще е истинско бижу във всеки аутфит. 
Няколко трика за блестяща визия
Трансформацията на Кристина Кулиш
Хороскоп за месец септември