Задължителните есенни ботуши

Лятото може и да привършва, но да си признаем, няма да ни липсва чак толкова. Особено като помислим за всички прекрасни дрехи и обувки, които само чакат да бъдат извадени от гардероби и шкафове. 

Есенният шопинг тепърва предстои и сме повече от развълнувани да се докопаме до някой нов чифт ботуши, които да съчетаем със скини дънки и дори поли. 
 
Миналата година ботите до глезена носеха неподправено уестърн усещане във визиите ни. Тази година този тренд няма намерение да си ходи, но още няколко тенденции ще доминират в облеклата на модерните градски момичета. 
BC Footwear
Златен детайл: металните елементи като катарами, токове или капси правят обувката подходяща както за всекидневен стил, така и за по-нестандартните вечерни комбинации.  
Jeffrey Campbell
Кожени каишки и ресни: както знаем красотата е в детайла, а няма нищо по-красиво от елегантен ботуш с каишки, които нежно се увиват около глезените. 
Sam Edelman
Класически ботуши за езда: напоследък наблюдаваме завръщане на този стил и ботушите са често срещан елемент на ежедневния ни гардероб. Определено най-добрата инвестиция за сезона! 
Rachel Zoe
Рокерски стил: да, знаем, че повечето то вас няма да яхнат моторите, но един по-провокативен чифт ботуши ще задоволи жаждата ви за пънк аксесоари през тази есен.