За всяка звезда – палто с косъм

Звездите толкова харесаха тенденцията кожа с косъм, че дори да живеят на топло, намират начин да инкорпорират пухкавите дрешки в ежедневието си.

Убедихме се в това, когато разгледахме последните снимки от този сезон. И забелязахме дори дами с обувки на бос крак, или със сандали да са наметнали отгоре луксозни кожени дрехи!

От ляво на дясно: Гери Халиуел, Ванеса Хъджинс, Роузи Хънтингтън-Уатли

Видяхме бившата спайска Гери Халиуел с високи обувки с остър ток, обути на босо, да се е сгушила топличко в сиво късо палтенце с косъм. Джинджър Спайс много елегантно е съчетала сивите нюанси в горната част на тоалета си с къса пола в бордо.
Изборът на тийн идола Ванеса Хъджинс пък е бохо жилетка, наметната небрежно върху ефирна черна рокля с презрамки. Макар да има привилегията да живее на топличко, американката е избрала пухкава кожена яка, за да не изостане от горещия тренд! За същото се е погрижила и Роузи Хънтингтън-Уайтли. Макар на краката си да има сандалки с тънки каишки, отгоре моделката е с ефектно палто в черно и кемъл.
По-екстравагантно настроените звезди пък правят впечатление с модели в ярки цветове.



От ляво на дясно: Рита Ора, Тали Ленъкс, Кармен Електра

Цикламено, ментово или пък тъмно изумрудено зелено, всички ултрамодерни цветове могат да бъдат пренесени и върху палтото с косъм… ако ти стиска.

Подобна дреха буквално крещи за внимание, така че съветът ни е да се комбинира с по-сдържани, спортно-елегантни елементи в облеклото за издържана визия. Харесва ни решението на поп сензацията Рита Ора. Родената в Албания певица е наметнала своето обемно ментово палтенце върху небрежна boyfriend риза, като очилата, панталонът и ботушите й са дискретни в черно. Прибраната назад коса също изглежда естествено, помагайки на Рита “да се разходи по ръба”, без да бъде заклеймена като кичозна.

снимки: Profimedia

Виж шопинг предложения с кожа с косъм тук