За красиви часове по йога

Reebok пускат на пазара нова колекция специално за йога. Известната инструкторка Тара Стайлс е сътрудничила за създаването на моделите.

В колаборация с йога инструкторката Reebok представиха нова колекция Reebok Yoga за пролет/лято 2013.
Тара Стайлс е работила в тясно сътрудничество с екипа на Reebok, за да са сигурни, че спецификите на всяка дреха се вписва идеално във философията и естетиката на марката. За самата Тара е било важно да е сигурна, че всяка част от спортния екип ще накара жената да се чувства удобно по време на тренировка.

За колекцията са типични различни цветове, смел дизайн и модели, леки и нежни материи, които да осигуряват комфорт. Ърбан стил, комбиниран с удобство, прави дрехите идеални за модерни момичетата, които не се плашат от здрави тренировки.

Спортните блузи Reebok hoodie са къси, топли, с младежки вид, от лека, “въздушна” материя, която осигурява комфорт.Yoga French Terry Pant са спортните панталони, които покриват бедрата, прилепват идеално към крака, като в същото време оставят пълна свобода на движение. Yoga Pocket Tank са тениските без ръкави, както ги наричат от Reebok, които покриват ханша и подчертават талията.

Виж още:
Позна ли какво е това?
Горещ тренд: Парката и как да я носим
Горещ тренд: Мики Маус в гардероба
Красотата е в детайла!