Undressing The Trends: Бельото през 2022 година ще изглежда така

Окончателно се отказваме от неудобното бельо и се връщаме към класиките.

Много говорим за тенденциите, но по-рядко говорим за това, което е актуално при бельото. Както винаги и тази година наблюдаваме промени и на този фронт, като тези три тенденции са най-открояващите се.

Удобство, удобство, удобство

Както във всичко друго, и по отношение на бельото през последните години жените изискват марките да влагат повече внимание в създаването на не само красиви, но и удобни дизайни. Когато става дума за сутиените все по-често се търсят модели, които осигуряват сигурност и комфорт, дори и това да значи външния им вид да бъде по-изчистен.

Ретро силуети

Има защо класиките да са класики. Те винаги успяват да се върнат на полето, дори и да са в подновен вид. Същото се случва в момента, когато наблюдаваме офанзивата на ретро формите като ниската талия и класическия дизайн на сутиена с повече плат и дантела.

Ярки цветове

Апетитът към ярките цветове и неона се пренася и в зоната на бельото тази година. Освен традиционните нюанси от черно до червено все по-често забелязваме присъствието на яркозеленото, лилавото, жълтото и други цветове, които приковават всички багри на сексапила.