Три начина да носим разкроения деним това лято

Деним любители, имаме новина за вас – разкроените силуети изместиха скини моделите от почетното им място на върха.

Това съвсем не значи, че трябва да изхвърлите от гардероба си всички прилепнали модели, но ако търсите доза разнообразие в стила си това лято, няма да сбъркате, ако изберете дънките “чарлстон”. Най-лесният начин да внесете малко ретро вдъхновение в офис дрескода или хипи полъх в ежедневните си визии, този деним не само позволява експерименти в съчетанието, но и практически стои добре на всяка фигура.
 
В съчетание с неутрални тонове, за всеки ден

Патстелните цветове винаги са били добра идея за лятото. Тази година обаче към тях прибавяме и светло бежовото, което стои толкова нежно и едновременно с това шик, че го предпочитаме до еднаква степен както за дрехи, така и за аксесоари. Разкроеният деним в комбинация със светъл топ и чанта в кафяво е вариант за ежедневен аутфит, който ще се впише във всеки стил. Ако не сте почитатели на високите токчета заменете стилетото със сандали на платформа, а ако искате да внесете малко средиземноморски полъх във визията си, заменете бежовото с черно-бяло райе и добавете цветни обувки.
 
В съчетание със стилен монохром, за офиса

Добавете блейзър в бяло и черно към класически син деним и нямате нужда от нищо друго, за да оберете овациите в офиса. Строгата линия на сакото и разкроените крачоли на панталона оптически издължават фигурата, затова нямате нужда от прекалено високи и неудобни обувки. Под блейзъра можете да сложите дори по-секси топ, за да сте готови за коктейли след работно време.
 
Изцяло в бяло, за през уикенда

Без да му мислите много, съчетайте деним в бяло с обикновен бял тишърт, риза или топ, и сте готови за уикенд подвизи. Тази визия е перфектен ваканционен аутфит за разходка, като само с добавянето на няколко тънки колиета и пръстени, обемен часовни, шапка федора и голяма ярка чанта ще се трансформирате в street style кралица.