Това ли е най-добрият аксесоар на есента?

Безспорен е фактът, че шапките са най-верният ни съюзник в предпазването от слънчевите лъчи през лятото, но те категорично имат място и в гардероба ни през есента. 

Ефектният аксесоар завършва тоалета ни по стилен начин, добавяйки повече бохо излъчване на всяка визия. Особено подходяща е комбинацията от широкопола шапка, ефирна рокля и боти на дебел ток – едновременно романтична и ежедневна. 
Звездите вече побързаха да демонстрират техният поглед над тенденцията, а ние събрахме най-добрите попадения тук. 
Кендал Дженър е заложила на класическото съчетание от черно и бяло, с червен акцент. Визията ѝ има доста ретро излъчване, благодарение не само на раирания топ, но и на малката кожена чанта с дълга дръжка. Кендал има на какво да научи сестрите си, когато стане дума за стил!
Рийз Уидърспуун залага на типични есенни цветове. Тъмните слим панталони са комбинирани с ефирна блуза с принт в приглушени тонове, като чантата в меко пастелно розово е удачно допълнение към тоалета. Кафявата шапка и тъмните очила нанасят последните щрихи в тази градска визия. 
Романтичен избор от страна на Ева Лонгория – бялата плисирана рокля контрастира на цвета на кожата ѝ, а добавената към нея шапка също в бяло, с черна лента, завършва тоалета. 
Любимата ни рок-шик мацка Гуен Стефани винаги се отличава от тълпата. Този път тя го постига с прокъсан деним, свободен топ в сиво и кецове в електриково синьо. Естествено, към тази спортна визия трябва да се добави и спортна шапка, а тя избира модел с козирка. Червеното червило е неизменно присъствие!
Госпожа Бекъм използва своята шапка и като аксесоар, и като начин да се предпази от папараците. Виктория е известна с любовта си към черния цвят и високите токчета, а тук виждаме една чудесна демонстрация на нейния типичен стил. Тъмният деним е комбиниран с боти до глезена, дълъг черен топ и рокерско яке, а към тези тъмни тонове е добавен още повече драматизъм под формата на черна шапка. 
Снимки: Profimedia