Тенденции при маратонките през 2018

Когато дизайнер като Виктория Бекъм обяви, че работи по колекция спортни обувки за Reebok, едно нещо ни става ясно – маратонките ще продължават да владеят тенденциите.

Не че се оплакваме, дори напротив! От няколко години сме запленени от съчетанията, в които главна роля имат любимите ни кецове и маратонки. И не се разделяме с тях дори когато залагаме на по-елегантна визия.

Свободата да комбинираме почти всичко в гардероба със спортни обувки провокира дори големите дизайнери да ги включат в своите колекции. Модни къщи като Dior, Chanel и Gucci предлагат различни прочити на актуалните модели, които показват в съчетание с ефирни рокли и костюми от туид. Предложенията на Кание Уест за Adidas “Yeezy” завладяха сърцата на street style иконите и знаменитостите, а моделите на Риана, създадени за Puma, в последната година виждаме във всеки звезден Instagram.

Класическите маратонки, които модният свят обожава

Ако планирате да инвестирате в чифт удобни и тренди маратонки, в галерията сме събрали пет горещи тенденции, които да вдъхновят избора ви. През следващата година ще ги виждаме навсякъде!

За всичко най-интересно от света на модата, както и за шопинг идеи и практични съвети, последвайте ни във Facebook и в Instagram!