Shine Bright: Металик от сутрин до вечер

Този сезон блестящите материи намериха своя път до почти всеки елемент в гардероба ни – от плисираните макси поли през деликатните топове с тънки презрамки до обемните чанти и изкушаващите сандали на тънък ток. 

Модните експерти бяха категорични, че металикът ще се превърне в един от най-горещите трендове за пролет-лято 2016 и определено не сбъркаха. Но ако трябва да сме честни, цялата тази пищност на бляскавите дрехи и аксесоари може лесно да ни изиграе лоша шега, ако в микса добавим и прекалено много принтове, контрастиращи цветове и обемни бижута.

Тайната се крие в това да оставим елементите, решени в златист, сребрист или бронзов металик да “говорят” сами за себе си, давайки им централната роля в цялостния ансамбъл. Ето нашите съвети за това как да ги носите в различните ситуации!

През деня

 

Изберете топ в металик с тънки презрамки и го съчетайте с класически деним, равни обувки (удобни мокасини или балерини) и добавете модерната този сезон “bucket” чанта. Тоалетът е прекрасно решение за уикенда или пътуванията извън града, а ако обичате експериментите, може да добавите и бял тишърт, носейки го под топа.

Вечер

Сако или яке с блестящ мотив, пайети, ресни или брокат ще привлече цялото внимание върху себе си, затова го съчетайте с малка черна рокля или черен слим и едноцветен топ. Добавете едноцветен клъч и любимите си сандали на ток.

В офиса

Полите с дължина до прасеца се превърнаха в истински хит още през есента, затова се радваме, че без проблем можем да ги носим и в топлите дни. Съчетайте ги с чехли или сандали с дебел ток, които са едновременно ефектни и достатъчно удобни, за да можете да ги носите всеки ден. Добавете тишърт, топ или риза от лека материя, а също и любимите си чанта и бижута.