С какво да съчетаем банския? Даваме ви няколко шик идеи

Досега вече трябва да сте открили перфектния модел бански – такъв, който подчертава извивките и едновременно с това прикрива всичко, което… ами предпочитаме да не показваме. 

Независимо дали за вас това е изрязан модел с пъстър принт и връзки, спортен и удобен, или цял и изчистен, със сигурност ще имате нужда от нещо, с което да го разходите до всички онези заведения по плажната алея, а защо не и вечер по баровете?

Ваканция в Хемптънс

В случай, че сте избрали модел в ретро стил, без проблем можете да се пренесете в духа на една отминала епоха, добавяйки пола в стил 60-те години на миналия век, широкопола шапка, сламена чанта и удобни за разходка платформи с връзки.

Екзотичен бохо шик

Тук плетивата имат основна роля, особено ако сте заложили на хитовите това лято бански с плетени мотиви. Изберете якри аксесоари като задължителното парео, равни сандали с връзки и, за да подсилите хипи настроението, очила с кръгли рамки.

Романтика в Санторини

Синият цвят е синоним на лятото и навява мисли за екзтотичните гръцки острови, особено в съчетание с бели къси панталонки с дантела. Добавете гладиаторски сандали и сте готови за разходка както край плажа, така и по калдаръмените улички.

На Лазурния бряг

Пренасяме духа на Френската ривиера със задължителното за лятото бяло и синьо райе. Добавяме и принт, бели чехли и класически модел очила. Très chic на плажа? Да, разбира се!

Лято в града

Перфектният цял бански или такъв с по-затворена горна част, който може да мине за къс топ, могат лесно да се съчетаят с панталон с висока талия, високи обувки и чехли на дебел ток.