Подарете FREYWILLE на тези, които цените истински

Коледните празници са времето, когато подаръкът ни към най-близките е жест, изпълнен със смисъл.

Винаги изборът е толкова важен за нас и понякога – труден. Затова избрахме няколко изящни предложения от FREYWILLE, които носят белега на класиката и няма да оставят никакво съмнение, че наистина държите на дамата, която сте избрали да зарадвате. Ако пък решите да ги имате за себе си, то може да бъдете сигурни, че ще притежавате нещо, което да подчертава индивидуалността и усета ви към добрия стил.

Един изящен часовник ще напомня с всяка отброена минута за красивия жест. От FREYWILLE предлагат изключителни модели-бижу с уникални артистични мотиви от емайл – стилен акцент във визията на жената, която умее да се открои.

Луксозният копринен шал – колко женственост и финес има в този детайл във визията. Затова подобен подарък е наистина незабравим. А шаловете на FREYWILLE, изработени от италианска коприна, ще откриете в различни размери и с разнообразие от цветове и принтове. Смятаме, че са по-артистичната алтернатива на скъпото бижу – падат меко върху раменете и шията, а създават толкова категорично впечатление.

Ръчно изписаните редове изразяват почитта, която изпитваме към хората, към които се обръщаме. Затова една елегантна писалка далеч не е типичен подарък единствено в делови контекст. Тя може да носи много красиво послание към близък. Особено модел като „Alexander The Great” на FREYWILLE – красив инструмент с 18кт златен писец, ненадминат артистичен емайл и тежестта и завършеността на истински луксозен предмет.

Висулката-химикал “Colette” е елегантно бижу и луксозен химикал в едно. Перфектният баланс между функционалност и стил придават на колието красота и практичност за жени,които са постоянно в движение.

Нещо малко, нещо златно, нещо в духа на Виена