Плетивата се превръщат в най-уютната тенденция тази зима

Плетивата вече не само имат практичен стил, но са и акцентът, с който създаваме изящни визии с лекота. Плетените дрехи са не само добре познатите ни пуловери. Съществуват толкова много алтернативи под формата на комплекти, рокли, поли, панталони и изобщо всичко, което да придаде на ежедневния ни стил онова прекрасно усещане за уют.

Фотография: Pexels.com

Разбира се, всички притежаваме онова безпокойство, напомнящо ни непрестанно, че плетивата ни правят по-пълни. Въпреки това новите плетки се предлагат в много по-фини текстури с дизайни, който елегантно прегръщат тялото.

Фотография: Pexels.com

Предлагаме ви да опитате няколко модела, за да намерите плетивото, което ще придаде на вашия зимен стил изцял нов облик. Защото времето го позволява!

Мини плетена рокля

Гарантираме ви, че ще заобичате този аутфит, съчетан с боти за перфектен градски вид. Плетената рокля може да се комбинира подходящо и с жилетка за стилна визия на работа. Защо пък не?

Фини плетива

Препоръчваме ви и любимите фино плетени комплекти в перфектен неутрален нюанс, който се отличава със своя семпъл и същевременно елегантен стил.

В допълнение към основната палитра, плетените дрехи тази година се открояват с прекрасни нюанси като лилавото, което определено доминира в тенденциите.

Плетивата са секси

Единствената рокля, която ще придаде различно излъчване на вашия празничен тоалет, е плетената. Освен това тя си остава първа в списъка с дрехи, придаващи уютен зимен стил.

Какво повече можем да искаме за зима 2022!

ВИЖТЕ ОЩЕ: Алесандро Микеле напуска Gucci: Краят на една ера