Парти аутфит в последната минута

Винаги може да комбинираш нещо от гардероба си, за да изглеждаш блестящо, а ние ще ти кажем какви са актуалните тенденции

Тази година си решила, че не ти пука за купоните и празничното суетене пред гардероба, но някой звъни в последната минута, и ето че ти се налага да измислиш бързо какво да облечеш. Спокойно – винаги можеш да откриеш и в своя гардероб нещо, което да комбинираш по подходящ начин и да си създадеш по-специално настроение.

Ще ти дадем основните посоки в стила за различните типове празнични събирания. И в добавка към това, тук ще видиш и най-актуалните тенденции във вечерното облекло, които да ти послужат като компас, докато ревизираш съдържанието на гардероба си.

Ако поводът е приятелско отбелязване на предстоящите празници в любимия на компанията бар, грабвай скини тъмни дънки или черен слим, късото впито яке и ги комбинирай с топ в ярък цвят. Към тях прибави обувки на висок ток, по възможност също цветни, и кокетна малка чантичка, и си готова.
За вечеря или коктейл не се притеснявай да облечеш малката черна рокля. Добави към нея малко блясък и ще постигнеш нужното излъчване – блейзър и обувки на висок ток с пайети. И акцент в бижутата – ако пайетите или брокатът са златни или сребърни, избери блестящи бижута в същия цвят. Най-добрият вариант са обеците.
Гости в последния момент? Нека изборът ти бъдат скини дънки в тъмни цветове, съчетани с пуловер или топ също в по-тъмни нюанси, равни обувки и като стилен акцент – бижу в светъл цвят – златни обеци с камъни, например.
А за да не се притесняваш дали си в крак с модата, ето какви са тенденциите за вечерната визия тази година.

Дантела

Ако стилът ти е женствен и шик, то този тренд ще ти приляга най-добре, а и вероятно вече имаш в гардероба си нещо дантелено. Дантелата е гореща! Независимо дали ще избереш черна рокля или стилен топ, а защо не и класическите легинси, дантеленият акцент е атрактивен. 


Нашият съвет е да не правиш комбинации, а да избереш само една дантелена дреха.
Материята е “тежка” за комбиниране и рискуваш да създадеш ефект на претрупаност.

Рокля, H&M, 34,90 лв./ Дантелени легинси, Mango, 95 лв./ Дантелена блуза, Zara, 99,95 лв./ Блуза, Mango, 89 лв.

Блестящи елементи

Пайети и брокат – запазена марка на парти стайлинга. Рокли, клинове, топ, обувки, якета, аксесоари – от всичко ще намериш и блестящ вариант, който да внесе лъскавина в тоалета ти. Само трябва да избереш какво ще пасне най-добре на стила ти. Може да видиш кои са актуалните предложения тук. 

При блестящите дрехи и аксесоари също винаги има риск от претрупване. Ето защо те съветваме да опиташ безопасни комбинации:
– рокля с пайети, комбинира с класически черен тънък клин или чорапогащник и аксесоари в ненаситени, пастелни цветове;
– легинси с пайети с широк топ и боти
– тениска с блестяща апликация с любимите ти джинси
– класическата черна рокля с чифт бляскави обувки с висок ток