Новите правила на денима

Подкъсяването на новите дънки никога не е било по-лесно!

В случай, че сте се сдобили с нов изчистен модел слим деним и той ви е малко по-дълъг от желаното, вече няма нужда да се възползвате от услугите на шивач. Нужни са ви само ножица и игла, с която леко да разбридате краищата на дънките, след като отрежете ненужния плат. 
Тенденцията на неподгънатите ръбове вече покори модния свят, намирайки място в различните модели слим, класическите дънки тип цигара, разкроените крачоли тип 70-те години на миналия век и boyfriend дънките, които са незаменими в последно време. Съчетаваме ги дори със силно прокъсаните джинси, макар идеята на този тренд е да разнообрази по-скучните и едноцветни модели без детайли. Ето защо той намира приложение и в гардероба на дамите, които не биха си позволили да излязат от вкъщи с дънки с множество дупки и кръпки. 
Atlantic-Pasific 
Dust Jacket Attic
They All Hate Us
Има един основен трик, който трябва да знаете, когато избирате такива дънки или подрязвате своите у дома – дължината на ръба трябва да стига точно до глезена, за да имат те още по-небрежен вид. Така полученият резултат ще изглежда в страхотен контраст с елегантни обувки с остър връх или груби боти с множество каишки и капси. Разбира се, можете и да ги подгънете но без да се стараете, точно както не трябва да се старате и с ножицата. 
Fash n Chips
Fashion Me Now
Free People
Колкото по-изкривени и разбридани са ръбовете, толкова по-добре. Смело можете да издърпате повечко нишки с помощта на игла или да ги оставите сами да се оформят с времето. 
Song of Style
Допада ли ви новата тенденция и бихте ли я носили?