Нестандартно: двойни пръстени

Акцент във визията или дискретно допълнение, едно е сигурно – няма да останеш незабелязана

Как придаваме завършеност на аутфитите си? С аксесоари, разбира се! Без значение дали ще изберем цветен шал, голяма брошка, модерно колие или блестящи обеци, винаги се стремим да има нещо, което да ни направи още по-оригинални.

В този ред на мисли Miss Bloom ти представя един от последните трендове, който се наблюдава сред звездите и модните блогъри – двойните пръстени.

Трябва да признаем, че не са кой знае колко удобни, както самата ти ще се убедиш, ако пробваш някое подобно бижу, заради това, че ограничават движението на пръстите ти. Тоест – трудно ще се впишат в офис обстановката, ако за теб това означава цял ден препускане с пръсти по клавиатурата…

Затова пък са изключително красиви и ефектни. Пасват идеално на аутфитите за шопинг, излизане с приятелки или пък събитие, на което трябва да присъстваш. Чудесно допълнение са към изчистен вечерен тоалет, където акцентът пада върху тях. Заложи на по-голям, ако няма да имаш други аксесоари по себе си, или на по-малък и с нежна изработка, ако желаеш да го комбинираш с друго бижу.