Неочаквано елегантни визии с пуловери

Думите стилно и секси обикновено трудно се побират в едно изречение с думата пуловер. За любителите на комфорта обаче имаме новина.

През новия сезон актуалните обемни пуловери ще са в съчетания, които ни най-малко не изглеждат небрежни и развлечени.

Казано другояче, ще носим много пуловери.

Дори в офиса или за среща в стилно кафене. Заслуга за новия тренди статус на пуловерите имат най-вече звезди като Кейти Холмс и Селена Гомес, които още в първите дни на есента се появиха с пуловери, носени по неочаквано съблазнителен начин.

Кейти “подноси” новата тенденция още в края на август и обра доста точки с тази стрийт визия.

Уроци по есенен стил от Кейти Холмс

Актрисата носеше свободна бежова жилетка на голо, само по сутиен отдолу, като широката дреха се свличаше от едното й рамо. Ключов момент, очевидно.

Защото малко по-късно Селена Гомес приложи същата тактика и остави рамото си да наднича по същия женствено-закачлив начин под нейната обемна жилетка в бежово.

Хвърляйли поглед към стайлинга на блогърите, виждаме, че вече с пълна скорост са яхнали вълната и използват първите хладни дни, за да позират в съчетания с уютни пуловери.

Сред тях откриваме всякакви стилове. От нетипичното, но доста комфортно комбиниране на оувърсайз пуловер със спортен клин до впечатляващо елегантни идеи. Носени с пола-молив, с кожени поли или със сатенена слип рокля отдолу, например, свободните меки пуловери стоят доста стилно. Разгледайте няколко сполучливи блогърски визии с пуловери в галерията!

Най-актуалните рокли тази есен ще са с микс от принтове

Какво да облечем, когато имаме лош ден

Fashion GalleryHero SliderPopular