Най-свежата пролетна тенденция: цвят градински чай

Ако трябва да сме честни, този цвят е трудно да се определи, затова много често може да го срещнете и като цвят мента, шам фъстък или морска пяна.

Независимо как се нарича, цветът е страхотен, пленяващ и изключително подходящ за най-свежия и красив сезон: пролетта. Още по-хубавата новина е, че тоновете му са преливащи – от ефирни и нежни светли, през наситени пастелни до ярко тъмнозелени нюанси. По този начин, цветът може да се носи както от блондинки, така и от брюнетки.

Поли с ресни, плисета и лога ще владеят пролетта

Лесно може да го комбинирате и с други ярки цветове или да заложите на актуалната тенденция – монохромните тоалети. Освен това, “градинският чай” се съчетава прекрасно с по-неутралните nude тонове, следователно може да се впише и в гардероба на по-изисканите дами.

В галерията сме събрали 3-те най-стилни визии в цвят градински чай, които ще бъдат супер актуални до края на зимата, а както се очертава и през цялата пролет. Там ще откриете и 4 горещи предложения от достъпните марки, които да добавите към шопинг листа си, ако вече не притежавате в гардероба си.

Връхните дрехи през пролетта: Каре, букле и още идеи

Fashion Gallery