Най-популярните модни хаштагове в Instagram

Instagram е свят, в който търсим вдъхновение и следваме тенденции, още преди реално те да са се превърнали в такива. Но замисляли ли сте се кои са най-популярните модни хаштагове, за да сте в течение с нововъведенията в сектора?

Ще споделим с вас международни хаштагове, съдържащи хиляди публикации. Може да изберете дали да ги филтрирате по дата на публикуване, въз основа на това колко са споделяни или колко харесвания получават. Нашето предложение е да ги комбинирате с други по-нишови хаштагове, свързани с модната тематика, за да ограничите малко повече кръга и да не рискувате да попаднете в масовката.

Предлагаме ви 5 от най-популярните модни хаштагове в Instagram

#instafashion

Този хаштаг е за всички любители на модата в Instagram. Очевидно тук ще откриете всичко. От вас зависи да подберете правилно визиите, които са най-подходящи за личния ви стил на обличане и това, което ви харесва.

#fashionblogger

Това е хаштагът, използван от модните блогъри в социалната мрежа, но и не само. Много често амбициозни момичета също го използват за своите селфита. В тази категория може да намерите идеи за визията си, но и различни комбинации на дрехи.

#fashionista

Публикациите, събрани под този хаштаг, са разнообразни. Тук ще откриете постове на деца, облечени по даден тренд и публикувани от техните майки, които обичат да ги показват в Instagram точно като мини инфлуенсъри. Все пак може да попаднете на красиви модни идеи от по-алтернативен тип.

#streetstyle

Този хаштаг е подходящ, в случай че харесвате външния вид, вдъхновен от улицата. Едно прецезиране на търсенето ще ограничи снимките до дадена страна – така тенденциите на Париж, Милано или Ню Йорк ще оживеят пред очите ви.

#vintage

Това е хаштагът, който всички толкова обичат. Тук са профилите, посветени изцяло на винтидж темата и определено не са за изпускане! Освен това снимките на филмови и модни звезди често се присъединяват и превръщат в икони на стила.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Стайлинг триковете, които научихме от Инстаграм