Най-актуалните летни чанти

Лятото е за стилни чанти, забавни цветове и принтове.

Този сезон имаме милион възможности да се отличим сред тълпата с интересни модели чанти, които мигновено преобразяват тоалета. Експериментирайте с пъстрите предложения на дизайнерите и преоткрийте стила си това лято.

Tie Dye

Корените му могат да бъдат открити в древните техники за обагряне използвани в Индия, Китай и Африка, но западното общество я припознава с хипи движението, така популярно в края на 60-е и началото на 70-е. Днес чантите отдават своята чест на tie dye ефектите, които продължават да носят свобода и лятно настроение.

Графични игри

Отново назад във времето откриваме вдъхновението за тази тенденция. 70-те са отправната точка на това модно пътуване, чиято актуалност и удобство този сезон завладява с ретро вайб и практичен размер, който е по-мярка и на градската среда, и на плажния ден.

Резен лайм

Не може да отречете, че свежата зеленина на лайм нюанса може да е претенциозна, но е изключително привлекателна за очите. Един от най-смелите цветове на това лято презарежда енергията в гардероба с подходящи аксесоари.

На възел

Небрежността в завързването на дръжките при чантите е завладяваща този сезон. Колкото по-естествени са ефектите, толкова по-голям стейтмънт прави чантата. Дизайнерските колекции и масовите марки предлагат изобилие от тази симпатична и задължителна тенденция.

Трапецовидна форма

На всички, които традиционните форми на чантите доскучаха, това лято има добра новина, защото сред тенденциите се открояват трапецовидните модели във всякакви големини и размери – от малка чантичка за най-необходимото до практичен размер, който побира с лекота цял летен ден.

Дяволът е в детайлите

Метални дръжки и орнаменти, ципове, вериги, капси, пирамиди… Колкото повече, толкова по-добре – това е есенцията на тази тенденция, която дизайнерите превръщат в устойчива и приветстват за пореден сезон.

Кожа и ракита

Тук лятото е повече от осезаемо, защото плетените чанти носят онази бленувана лекота, но този път представена с ново лице – комбинация с кожени детайли, които добавят небрежна елегантност към модното внушение.

Fashion Gallery