На върха: Обувките, които владеят тенденциите през 2016

10 – точният брой на обувките, които ще виждаме върху краката на всеки моден блогър, на всяка outfit of the day снимка в Instagram и на витрините на любимите ни магазини. 

Тези модели са всичко, от което гардеробът ви има нужда през 2016. Част от тях направиха своя дебют през изминалата 2015, но нямат никакво намерение да слизат от върха на тенденциите, поне през следващите два сезона. Така например, ако миналото лято сте се сдобили със секси обувки на ток с връзки или ресни, тази година ще бъдете подготвени за куп горещи нощи, които да изживеете с тях.

За щастие убийствените височини не се откриват при всеки от задължителните чифтове. Освен така наречените block heels (обувки на дебел ток), за които вече ви разказахме, на мода ще бъдат и няколко равни модели, такива на платформа или на много нисък ток.

Преди да започнете с шопинга за нови обувки за предстоящите топли дни, вижте кои са 10-те модела, за които трябва да се оглеждате и които ще ви помогнат да превърнете всеки тротоар в свой личен моден подиум! (снимки: Pinterest)