Модното предизвикателство да се облечеш по сутиен

Жените, които обичат да поемат модни рискове, ще харесат тази нова възможност. Сега звездната тенденция е отгоре да не носиш нищо, освен сутиен.

Разбира се, това е вариант за по-специални случаи, но някои известни дами го носят и през деня.

Кортни Кардашиян, Емили Ратайковски и Лейди Гага изглеждат напълно адекватно по сутиен. Техният стил като цяло е екстравагантен, така че визиите им се приемат добре. Но дори по-изискани дами с класически стил са пробвали да носят сутиен като топ – и са успявали. Направи го самата Шарлийз Терон. (Техните и още снимки са в галерията горе.)

Няколко съвета, ако решите и вие да опитате:

  • Ще бъдем честни – коремът, раменете и ръцете ви трябва да са перфектно оформени. Иначе подобна визия изглежда просто trashy.
  • Изберете наистина специален сутиен. Той трябва да е замислен да се носи като топ, или ако е обикновен сутиен (бельо), нека е скъп и да личи, че е изискан.
  • Увереността в тази визия е всичко. Ако се колебаете дори за миг, по-добре наметнете отгоре бяла риза и закопчайте 1-2 копчета, оставяйки сутиенът да се вижда частично. Или заложете на прозрачна блуза.
  • Ако сте по сутиен и ултра къси панталонки, ще е все едно отивате на работа, като нямаме предвид бюро в адвокатска кантора… Затова – покрийте краката! Широките дънки са перфектен избор, както и елегантният панталон с висока талия.

За още модни съвети, звездни новини, астрология, съвети за красота и фитнес, последвайте ни сега във Фейсбук.

Кейт Мидълтън изненада със смел и модерен тоалет

10 незаменими неща в дамския гардероб, според Никол Чавес

Червеният цвят в 22 пролетни визии

18 визии в розово, които не са за малки момиченца

4 съвсем лесни модни решения за пролетта