Мода-Здраве-Психология: Най-доброто от MissBloom

Рецепти за по-вълнуващ секс, по-лесно сваляне на килограми, здрав сън и за това как да си върнем оптимизма – всичко това, тази седмица.

Започваме с идеи за шопинг, с които ще изразите страстта, която кипи във вас – яркооранжева рокля. Тя е цветно и ефектно допълнение към гардероба. Виждаме я в свеж пролетен аутфит, комбинирана с интересни балеринки с флорален мотив, с богато украсени сандали или с кожено яке.
Цветовете в дрехите и грима могат да ни помогнат да сме по-щастливи. Вижте тук как още можете да поддържате жизнерадостната си нагласа.
Когато искаме да отворим нова страница в живота си, често ознаменуваме този момент с посещение при фризьора и съвсем нова визия. Не знаем дали това е причината много холивудски звезди да решат да се подстрижат, но късите прически се ясно се очертаха като най-горещата тенденция сред актрисите.
Най-новите изследвания показват, че носенето на сутиен в ежедневието всъщност не е от никаква полза за гърдите ни. Сутиенът е измислена нужда, според последните проучвания. Научете повече за това изненадващо откритие от тук.
Продължаваме с интересните изводи на учените, но този път за съня. Вижте с парчетата на кои групи се заспива най-лесно, каква е тайната за красота на испанките и още забавни факти за съня ето тук
Какво общо има отслабването със спането на абсолютна тъмнина, мястото ти на трапезата и проверяването на имейли? Тук можете да научите тези и още любопитни трикове за отслабване.
Сексът е удоволствие, когато има интимност без задръжки и сте изцяло “вътре” в усещанията си. Редуването на нежност и първична страст е едно от нещата, които създават тръпката на незабравими секс изживявания. Кои са другите неща, може да разберете от тук
Звездите участват във всевъзможни класации. Предлагаме ви една много любопитна – на най-надарените мъже в Холивуд. От нея ще научите забавни изказвания като това на Виктория Бекъм, че белегът за полова принадлежност на мъжа ѝ е като “ауспух на трактор”.
Не пропускайте и шанса да спечелите награда в някоя от нашите игри – практична градска чанта от Parfois, професионален сет продукти за маникюр от Orly и мини сетове с ароматни козметични продукти от I Love…
Вълнуващ уикенд с много смях и хубаво настроение!