Мода – Тенденции – Шопинг – Звезден стил: Най-доброто от Miss Bloom

Представяме ви традиционната ни селекция мода, красота, шопинг съвети и много други!

И тази седмица не се разминахме без голямо модно събитие. Стартира ежегодният фестивал за филмово изкуство в Кан а с него и безкрайния парад на дизайнерски рокли, бижута за милиони и пищни визии. Най-доброто от откриването на фестивала и втория ден на премиери можете да прочетете тук и тук
Оставаме на вълна мода и ви показваме две по-различни интерпретации на омбре модата и дантелата. Свикнали сме да виждаме омбре цветове в косите, но се оказва, че по дрехите е също толкова модерно. Горещото предложение е за летен шопинг – омбре деним за всеки ден
Що се отнася до дантелата, която свързваме обикновено с елегантни рокли, тя може да е акцент в маникюра ни. Как да си го направим сами вкъщи разказваме тук.  
Знаехте ли, че Лия Мишел не харесва носа си, а различните очи на Кейт Босуорт са станали запазена марка на героинята й в Супермен? Интересни факти за недостатъците на звездите можете да прочетете тук. 
За да си почивате активно ви предлагаме няколко съвета на съпругата на Алек Болдуин, Хилария, която съветва как да се отървем от стреса. 
И накрая, съвети за здраве – кои храни трябва да комбинираме за здравословен ефект? Прочетете тук!