Мода-Шопинг-Здраве-Психология: Най-доброто от Miss Bloom

Януари е месец за шопииинг! Може да е дълъг, студен и следпразничен, но пък огромните разпродажби в магазините предлагат добра утеха. От Missbloom намерихме за теб най-хубавите находки сред дрехите и аксесоарите на супер изгодни цени!

Тенденции от модния подиум, интересни събития и книги за свободното време и отговори на житейски въпроси, които повечето от нас си задават. Наслади се на уикенда в нашата компания!

Падаш си по модата с чувство за хумор? Тогава актуалният тренд – принт на емблематичният за Walt Disney мишок Мики Маус върху дрехите, е само за теб.

Красотата е в детайла! Дори и най-семплата дреха придобива съвсем нов и ефектен вид като й добавиш подходящия аксесоар. Красиво бижу, ефектни обувки, голямо колие или нестандартен клъч – всички те са ключът към добрия стил и могат направо да откраднат шоуто! Почерпи идеи от тук.

Като говорим за ефектни аксесоари, чантите Banane Taipei, определено заслужават внимание с това, че са “имитация на имитация” на Birkin на цена само 160 долара!

А тук можеш да прочетеш къде ще можеш да пазаруваш супер изгодно през този месец, както и ценни стратегии как да избегнеш разочарованието от несполучливи импулсивни покупки.

Ако през тази година ти предстои едно от най-големите събития в живота – сключването на брак, виж една много добра идея за откриване на всичко свързано със сватбеното тържество на едно място – Balkanika Wedding Expo.

Потърсихме отговори и на един въпрос, който вълнува много жени на прага на 30-те, а именно – кога една жена е готова за бебе. Виж тук до какви изводи стигнахме.

И накрая се разровихме за ценна информация за ползите от красивите кристали, които освен, че могат да бъдат ефектни бижута, помагат и за решаване на различни проблеми. Прочети за кристалотерапията тук.

Виж още:
Стилът на Кейт Мидълтън в цифри
Мила Кунис е най-секси в света