Мода-Шопинг-Красота-Психология: Най-доброто от Miss Bloom

Виж най-интересното от последната седмица на модния подиум, в тенденциите за грима, аксесоарите, с които няма да останеш незабелязана и как без да ходиш на фитнес да изгориш повече калории.

Седмицата на модата в столицата на модата – Париж! Тя сложи края на редицата модни ревюта в Ню Йорк, Лондон и Милано, на които дизайнерите ни показаха своето виждане за цветовете, материите и кройките на идната есен. Виж кое е най-доброто от седмицата на модата в Париж.

Времето се затопли и ти предстои подновяване на гардероба с актуални модели дрехи и обувки. Осмели се да обуеш нещо секси и различно като обувка на ток с множество шипове за украса. Звездите също много ги обичат!

Ако трябва да посочим един аксесоар, в който си струва да инвестираме, без колебание бихме избрали часовника. Перфектният начин да придадеш завършеност на един тоалет и да покажеш усет към детайла. Най-новите модели са в много ярки, свежи цветове или с метални каишки, чиито дизайн е толкова интересен и нетрадиционен, че спокойно могат да заместят гривните. Виж нашите идеи за шопинг тук.

Ярките цветове присъстват осезаемо и в тенденциите в грима. Харесваш ли неоновите нюанси? Ето тук можеш да видиш как да си направиш телесен маникюр, акцентиран с неон.

Опушеният грим си остава класика, а за официалните поводи през новия сезон имаш нужда от вдъхновение. Актрисата Оливия Уайлд демонстрира как този вид грим може да стане малко по-шик и свеж, като се добавят металически отблясъци. Виж тук как да постигнеш нейната визия.

Сентенцията “По-добре малко отколкото нищо” важи в пълна сила за поддържането на стегнато тяло. Виж как можеш да изгориш 100 калории без специални усилия. Всяко едно движение има значение!

И накрая ти предлагаме да си направиш един бърз тест дали не си на прага на криза на 30-те. Всеки преход си има своите предизвикателства. Виж какво съветват специалистите, за да ги преодолееш по-лесно!

Виж още:
Моден писък: деликатни бижута
Шопинг: Ризите на пролетта
Кои са горещите прически за пролетта?
4 ползи от вечерните тренировки
Кога сме най-състрадателни?