Мода-Красота-Здраве-Психология: Най-доброто от Miss Bloom

Модата на Coachella и на филмовите награди на MTV, както и ефективни съвети здраве и щастие от изминалата седмица

Започваме разходката из събитията от миналата седмица с поглед към стила на звездите от червения килим по време на филмовите награди на MTV. Ето тук може да видиш най-вдъхновяващите тоалети на звездите.

Купонът на фестивала Coachella беше в унисон с пролетното настроение – известните дами използваха момента да покажат дивата си страна. Както винаги, и тази година видяхме много къси панталонки и рокли, ресни, рокенрол принтове и пъстри аксесоари. Тук може да видиш най-интересното от фестивалния стил. Ангелите на Victoria’s Secret също се отчетоха достойно с парти настроение по време на събитието.
Вече започнахме да носим по-леки дрешки и отворени обувки, а красивият педикюр е важна част от визията. Можем да се погрижим за гладката кожа на краката си у дома. Тази пролет модните тенденции повеляват нанасянето на лак в пастелни нюанси. Ето как да си направиш хубав педикюр стъпка по стъпка. 

Красивият външен вид зависи най-вече от доброто здраве. Много жени страдат от хормонален дисбаланс, което се отразява на състоянието на кожата, косата и настроението им. Някои промени в начина на живот може да върнат баланса на хормоните в тялото.
Пролетта, като всичко останало, освен хубавите си страни, има и някои недостатъци. Един от тях е, че хората със сенна хрема си припомнят неприятния сърбеж в очите и досадното кихане. За да облекчат тези симптоми, алергичните е добре да променят някои свои навици.
Нищо няма по-голямо значение за красивия вид, чара и доброто здраве от това да имаш щастлива връзка със…себе си. Вижте кои са реалните критерии, според които можете да кажете, че обичта към себе си не е само на думи, а начин на живот.