Маратонки през зимата? Мисия възможна!

Студеното време не е оправдание да се екипирате като ескимос, без грам моден усет.

Предлагаме ви 6 супер стилни модни визии, които да комбинирате с любимите си маратонки и така да придадете много свежо и различно излъчване на аутфита си. Някои от тях препоръчваме да носите през дните, когато не вали, докато други може спокойно да обуете и в най-дълбоките преси.

№1 Маратонки + пола в ярък цвят

Тази комбинация е идеалното съчетание от спортно излъчване и елегантен стил, като е подходяща дори и за офиса. Може да добавите така модерния сега oversize пуловер в неутрален цвят, за да акцентирате върху модното комбо пола + маратонки.

№2 Маратонки + принтове

Една супер свежа визия, която комбинира актуалните сега принтове с по-неутрални кецове, като тези на Converse. Разбира се, може да изберете и друга марка, но се старайте да запазите модела, тъй като той стои една идея по-стилно от спортните модели, заради височината до глезена. Колкото до принтовете, те може да бъдат както върху връхната ви дреха, така и на панталона, или дори чантата ви.

№3 Маратонки + минималистичен стил

Минимализмът е една от най-нашумелите тенденции в момента, което ви дава страхотна възможност да го “интегрирате” и в стила си. Заложете на много изчистени дрехи в по-тъмен цвят и нека маратонките са светли и говорят сами за себе си. Нашият съвет: добавете бяла риза под пуловера и изберете бели кецове за още повече настроение във визията ви.

№4 Маратонки + oversize палто в цвят кемъл

Удобството и стила се срещат в тази визия. Палтото в цвят кемъл (#camelcoat) е супер тренди още от есента и тази тенденция изглежда, че ще се задържи. Съчетайте палтото с любимите си маратонки в тъмен цвят (пропуснете класическото черно и експериментирайте!) и нека това са двете опорни точки около които ще изградите визията си.

№5 Маратонки + one colour outfit (+ шантави чорапи – за най-смелите дами)

От глава до пети в един цвят е също много популярен тренд напоследък, който може спокойно да комбинирате с най-спортните си обувки тази зима и така да не се притеснявате от климатичните условия. Съветваме ви само да изберете маратонки, които са направени от кожа или друг непропусклив материал. Добавете екстравагантни чорапи в контрастен цвят, ако искате наистина различна визия.

№6 Маратонки + неутрални цветове

Тази визия със сигурност ще допадне на повечето жени, тъй като е много елегантна и същевременно небрежна. Неутралните цветове винаги придава по-изискан вид и ако ги съчетаете с актуалните сега “dad sneakers” ще създадете перфектния баланс във визията си. Бонус: не забравяйте да добавите тъмна чанта за акцент и не се притеснявайте да “покорите” зимните преси, защото тези маратонки имат страхотна и солидна подметка.

Popular