Малката синя чанта ще е голяма работа през пролетта

Синя чанта? Да, през пролетта на 2020-та година тя ще е нещо като новата класика.

Всяка жена е наясно, че се нуждае от поне една черна и една бежова чанта в колекцията си. Това са аксесоари, с които никога не можем да сгрешим и които се вписват добре във всяка цветова палитра на дрехите.

Трите най-секси нови тенденции при обувките

А когато искаме да добавим ярък акцент, обикновено първата ни мисъл е: червена чанта.

Тази пролет, решението обаче ще бъде малката синя чанта. Откриваме я в колекциите на десетки модни марки, а обяснението е просто. Това е тоталната доминация на синия цвят, която се очаква през новия сезон.

Friday Fetish: Пролетен шик с леопардово палто

14 визии с блейзър, класически или никак даже

И ако тъмносиният цвят минава за класически (и често е на ръба на скучното), то малката чанта в светло небесно синьо е нещо съвсем друго. Тя се откроява, различна е от типичните решения при чантите, но за изненада е и достатъчно подходяща за много комбинации.

Стои прекрасно като наслагване на нюансите върху визия в по-тъмно синьо. Изключително красива е като акцент във визия в бяло или бежово, както и в черно или графитено.

И не на последно място, подчертава красотата на всяка дреха в принт, който съдържа подобен светлосин нюанс.

Затова сме категорични, че ако търсите по-различен модел чанта за новия сезон, това е инвестиция, която си заслужава. Шопинг предложения сме подготвили за вас в галерията.

от Петя Бондокова

Fashion GalleryPopular